torsdag den 30. marts 2017

Mr. Black i subspace...

...har jeg nu også prøvet.

Både Mr. Black og undertegnede switcher; da vi i november var til Dark Desire i Tucan, havde vi brugt den forudgående uges tid på en neverending hanekamp om, hvem der skulle være dominerende, og hvem der skulle være submissiv; dén, der kunne komme op med den mest frække og beskidte fantasi, vandt hanekampen. Og, HOPLA, det blev mig!

Da vi ankom til klubben (for sent, med hovedet under armen og lidt små-irritabel over den svigtende tidsplan), tæskede vi ind for at skifte tøj, stadig med små eder og forbandelser i det åbne luftrum, og fandt vores respektive pladser for henholdsvis dominante og submissive. Efter lidt 'mingling' blev vi, de dominante, ført ind i rummet, hvor de submissive sad så pænt på knæ og blikket rettet mod gulvet. Jeg var blandt én af de sidste i rummet og kunne til min store fornøjelse og stolthed se, hvor smukt Mr. Black sad til offentlig skue og blot ventede på at blive rørt på kinden af mig.

Jeg gik hen til ham, og stillede mig bag ham, så han kunne mærke min satinkjole på sin nøgne ryg, og straks blev hans anspændte skuldre og nakke betydeligt mere afslappet. Han havde "styr" på mig og vidste, jeg passede på ham. Der stod/sad vi, indtil de andre dominante havde fundet deres respektive submissive, og så var der ellers leg på programmet.

Vi startede ganske stille op med at tulle rundt og betragte de andre, nyde deres leg, lade os blive inspireret, ryge lidt tobak etc. etc. Vi gik ned i spaen, hvor jeg bad Mr. Black stille sig i det åbne miljø; jeg tog hans kilt langsomt og forsigtigt af, stillede mig bag ham og berørte ham ganske stille på ryggen, på ballerne og lårene, mens jeg hviskede til ham, hvor flot han så ud, og hvor stolt han gjorde mig. Hans vejrtrækning blev tungere, mens han stod med lukkede øjne; jeg satte mig på knæ foran ham og begyndt at kysse ham blidt på hofterne, maven og lårene, mens jeg langsomt lod fingrene kærtegne ham fra bryst til fødder og retur. Han begyndte at blive en smule opstemt af al mit nusseri, og jeg kyssede ham ganske langsomt i lysken, rundt om pikken og til sidst op langs hans efterhånden meget erigerede lem; hans mavemuskler blev mere og mere spændte i takt med hans begær, og det er virkelig et syn, jeg nyder utrolig meget.

Et andet par kom ned i området mens Mr. Black stod så smukt midt i det hele, og den dominante Herre spurgte mig, om ikke hans tøs også skulle have lov til at smage på herlighederne. Det fik hun selvfølgelig lov til, og jeg kunne igen blot nyde synet af Mr. Black stå med lukkede øjne og nyde. Så utrolig smukt så han ud!

Jeg stillede mig bag ham og berørte ganske blidt hans baller, ryg og nakke i et langt, forsigtigt strøg; jeg lod langsomt fingrene glide omkring hans hals, mens jeg hviskede ham i øret, om det ikke var ganske fair, at han skulle betale hende tilbage ved at tilfredsstille hende oralt? Mr. Black havde så travlt med at nyde, at han enten ikke hørte mig eller bare glemte at svare, hvilket jeg udmærket var klar over ville ske, så med mine ellers så blide og bløde fingre tog jeg et fast greb om halsen på ham, og sagde lidt højere med lettere foragt i stemmen: "Vil du ikke svare?" Mr. Black gispede efter vejret og fik fremstammet et "Jo, frue", mens jeg slap mit greb om hans smukke hals. Jeg nussede ham lidt igen og hviskede til ham: "Nu er det din tur til at tilfredsstille hende. Jeg sidder lige ved siden af, og du fortsætter, til jeg er tilfreds med hendes reaktioner. Er det forstået?" Et forsigtigt "Javel" undslap hans læber.

Jeg fik kvinden parkeret på en madras, mens jeg satte mig på den ene side af hende og hendes Herre ved hendes anden side, og med et striks blik til Mr. Black mimede jeg ordet "grundigt" Han nikkede ihærdigt og spændt.

Mr. Black blev placeret mellem stængerne på kvinden, og der gik ikke mange minutter, før hun lød mere end tilfreds med hans indsats; det gjorde mig stolt! Jeg lod ham fortsætte, mens jeg jævnligt kiggede ham i øjnene og smilede, så han vidste, jeg var tilfreds med hans indsats.

Han blev bedt om at holde pause, og jeg satte mig på knæ bag ham, kyssede ham i nakken og begyndte at lege med hans pik. Jeg hviskede til ham, hvor stolt han gjorde mig, og jeg bad ham kigge nøje på kvinden og fortælle mig, om ikke hun så tilfreds ud, som hun lå dér og gispede efter vejret. Han nikkede og smilede en smule. Jeg fortsatte min leg med hans pik, og da hans åndedræt begyndte at blive anstrengt, og hans blik blev fraværende og døsigt, hviskede jeg til ham "Jeg ønsker, at du knepper hende godt og grundigt, og hvis hun ikke sprøjter mindst én gang, bliver jeg skuffet!" Et øjeblik så han helt febrilsk ud i sine øjne, men et kærligt smil og et nik, er som regel nok til at få ham på sporet igen, og på sporet kom han.

Kvinden fik en gevaldig rusketur, og hvor var det smukt at være vidne til Mr. Black, der gav alt, hvad han overhovedet kunne for at leve op til min befaling. Så smuk var han med sine spændte mavemuskler, overarme og lår, samt en ryg, der ville gøre de fleste græske guder misundelige; helt skarpt aftegnet kunne jeg se og nyde, hvordan musklerne arbejdede omkring hans skulderblade og hele vejen langs hans rygsøjle; hver eneste lille bevægelse var at se i hans rygmuskulatur; så sensuelt; så smukt.

Da kvinden havde sprøjtet tilpas mange gange, bad jeg Mr. Black stoppe igen, og jeg sagde pænt tak for lån til hendes Herre.

Jeg tog Mr. Black med under bruseren og vaskede ham, mens jeg fortalte ham, hvor tilfreds jeg var med hans indsats. Han smilede fra den ene øreflip til den anden i ren stolthed over at kunne præstere lige efter mit hoved.

Vi gik lidt rundt og nød den berusende stemning af andre dominante og submissive, der svævede rundt i deres egen lille boble af eufori, ekstase, begær og lyst. Vi røg en smøg; Mr. Black siddende på knæ mellem mine ben som altid; jeg fortalte ham, at vi efterfølgende skulle en tur i spaen, og efterfølgende måtte han jo vente og se, om han havde gjort sig fortjent til lidt nydelse.

Mens vi sad i spaen, blev Mr. Black mere og mere spændt på, hvad der skulle ske. Efter spa-badet tog jeg ham endnu engang med under bruseren, og mens vi stod der, kom jeg vist til at kalde ham flot igen... og igen... og igen... mens jeg lænede mig ind imod ham og fortalte ham, hvor meget lyst jeg havde til ham hver eneste gang, jeg så ham.

Mens jeg legede med hans pik, sagde jeg: "hvor lækkert ville det lige være, hvis du tog dig lidt sammen og kneppede mig i stedet for alle de andre kællinger? Jeg ved godt, fremmed fisse er sjovt, men tænk engang, hvis det var velkendte og varme mig, du gled op i?
Hvor ville jeg nyde at mærke din store, stive pik, ganske langsomt glide op. Jeg ville elske den velkendte følelse af at blive fyldt helt ud af dig... Og endnu bedre ville det være, hvis jeg lige vendte måsen til dig, som vi står her under bruseren, og du tog mig i røven... Bare mærke hvor begærlig og liderlig du bliver af at presse dig op i det utrolig stramme hul, som du godt ved, jeg egentlig ikke kan lide... Tænk dig at mærke, hvordan du udvider mig. Tænk dig at nyde synet af din store pik, langt oppe i røven på mig, mens jeg klynker og piver lidt, fordi du gør det mod min vilje... Hold nu helt kæft, hvor ville det være frækt..."

Det havde i høj grad den effekt, jeg havde forventet. Mr. Blacks pik var hård som jern og SÅ klar til alt!

Jeg vendte måsen til ham for at vaske sæben af mig, og mens jeg stod der, kom jeg måske til at stritte lidt for meget med røven; ganske som forventet tog han det som en indbydelse, og inden jeg fik mig set om, havde jeg hans pik langt oppe i røven. Han var så begærlig og dyrisk som sjældent set tidligere. Han klemte om mine hofter og kneppede mig hårdt og brutalt lige fra start. Jeg nød for fuld støn og jamren, men egentlig mest fordi jeg var to skidt foran ham, og jeg vidste, hvad der nu ventede ham!

Jeg trak mig af ham i en hurtig bevægelse og vendte mig med fronten mod ham, mens jeg nærmest råbte: "Hvad Fanden bilder du dig ind?" Mr. Black så helt forvirret ud. Han havde lige givet det bedste, han kunne, og nu fik han en skideballe? Jeg kunne se tandhjulene arbejde på højtryk, men der kom for en gangs skyld ingen ord ud af munden på ham...

"Fortæl mig, hvad vores foregående samtale handlede om!" Han fortalte det bedste, han kunne huske, og hvert et ord var korrekt; jeg skulle grave lidt dybere, inden han fattede sammenhængen, så jeg prøvede igen: "HVOR i dét, du lige har genfortalt for mig, beder jeg dig om at tage mig i røven?" Med det samme kunne jeg se, tandhjulene faldt i hak, og den mest sexede grimasse opstod ganske spontant i hans ansigt. En lækker blanding af skam, begær og nysgerrighed blandet med det mest drengede smil, bredte sig over hans ansigt.

"Du ved godt, hvad den her ulydighed betyder, ikke?" "Jo, det giver en straf" svarede han, mens han smilende kiggede ned i gulvet.

Han fik en syngende lussing direkte over sin stadig meget erigerede pik! Og det bliver den jo bare mere stiv af, det ved jeg... Og jeg ved, hvor meget Mr. Black hader koldt vand. Så jeg hviskede ganske iskoldt til ham, at hvis han skulle tage mig i røven, så måtte han betale af på samme måde, altså med røven - igen en pik så stiv som sjældent før!
"Og så kommer du først ud fra bruseren, når du får lagt den der stive pik ned... Jeg har hørt, koldt vand hjælper, og du skal bruge meget hjælp, for det skal gå hurtigt!" og så gik jeg. Tilbage stod en lettere skuffet Mr. Black med den stiveste pik, der var max stimuleret, som han havde fået ordre på at få lagt ned prompte!

Minutter gik, og Mr. Black dukkede ikke op. Jeg undrede mig gevaldigt og skulle netop til at kalde på ham, da han ganske slukøret kom ud fra brusekabinen stadig bærende på den mest stolte, stive pik.

"Du har ikke rigtig løst opgaven, ser det ud til?"
"Jeg ved det godt, men prøv lige at mærke den..."

Jeg har aldrig nogensinde mærket noget lignende. Den har vel været i omegnen af 5-7 grader "varm" og stadig stiv som et bræt.

"Hvordan Fanden kan den være så kold og stadig i så godt humør?"
"Jamen det var jo alt det du sagde og gjorde, lige inden du gik... Og ordren om at få den lagt ned gjorde åbenbart et eller andet i hovedet på mig..."
"Jaja, så må det jo koste senere..."

Vi tullede op i diskoteket, hvor der stod en skammel, jeg skulle bruge til Mr. Black. Kort fortalt er det en smal, høj skammel med en dildo på. Hjemme hos os hedder den "taburetten". Jeg tog Taburetten under armen og med hen til den sofagruppe, det passede mig at sidde i. Der blev leget og larmet omkring os, så Mr. Black blev sat på knæ på gulvet, og jeg gav ham blindfold på. Jeg begyndte at nusse ham lidt på ryggen og i nakken; hviskede til ham, hvor flot han så ud, som han sad der ganske forventningsfuld og spændt. Jeg bad ham forklare mig, hvorfor han overhovedet var havnet i denne kattepine; hvad han lige havde gjort, siden Taburetten nu stod og dryppede af glidemiddel og bare ventede på ham og hans stramme røv?

Det havde med det samme den rette virkning. Hans pik voksede så fint for øjnene af mig, mens han forklarede mig, hvad han havde gjort. Jeg bad ham rejse sig, så jeg kunne få Taburetten stillet, hvor jeg ønskede den, og spændingen fra Mr. Black var tydelig at mærke. Det er en tung Satan, Taburetten, og så straks den ramte gulvet tæt på Mr. Black, begyndte hans vejrtrækning at blive hurtigere. Jeg placerede Mr. Black foran Taburetten, så han kunne mærke den med hælene, og stillede mig bag Taburetten, mens jeg ganske blidt nussede ham på ryggen. Jeg lod neglene glide ned over ryggen på ham, tog fat i hans perfekte små baller og klemme dem hårdt, mens jeg spurgte, om han kunne mærke, hvad der stod bag ham. Han nikkede febrilsk, men sagde ikke noget.

"Jeg vil have et svar, jeg kan høre!"
"Taburetten" svarede han højt og klart.
"Mmm... Den står bare og venter. Venter på, du får ordre på at sætte dig. Venter på, din snævre lille røv kommer så tæt på, at du ikke har andet valg end at glide ned over den. Venter på at fylde dig, tilfredsstille og behage dig..."

Mr. Black dirrede af spænding, og hans pik dryppede af forventning.

"Når jeg har givet dig ordre om at sætte dig, sætter jeg mig om i sofaen og nyder synet et øjeblik. Du skal bare blive siddende ganske stille, selvom du ikke kan høre eller mærke mig!"
"Javel."

Jeg lod ham stå blot et øjeblik i stilhed, så forventningen kunne blive lidt højere. Hans vejrtrækning var hurtig, hans puls bankede af sted, og alle hans muskler sitrede. Et virkelig smukt syn! Jeg er ikke i tvivl om, at alle hans sanser, bortset fra synet, var skærpede til langt over max. Det må de have været, ellers ville han ikke have hørt, hvad jeg sagde, da jeg ganske sagte hviskede:

"Sæt dig..."

Jeg havde næsten ikke sagt ordene, før Mr. Black gav et lille klynk og gik i knæ. Jeg styrede ham det sidste stykke, indtil han ramte dildoen.

"Nu ved du godt, hvad jeg forventer af dig, ikke?"
"Jah... Nej... Hvad mener du?"
"Jeg mener det, jeg siger! Du ved vel godt, hvad jeg forventer af dig, ikke?"
"Joh... Du forventer, jeg tager den i bund..."
"Korrekt! Hvor er du god. Og du er ganske godt på vej, kan jeg se. Det er nu noget helt specielt over synet af, at du glider ned over dildoen. Se hvordan den forsvinder op i røven på dig. Presser din snævre røv og udvider dig så smukt!"

Lidt klynk og lidt støn undslap Mr. Black selvom han indtil da, havde holdt vejret.

"Jeg vil se dig tage den helt i bund! Og når du sidder der, vil jeg endnu engang bede dig forklare mig, hvorfor du sidder der. Forstået?
"Jaaaaah......" stønnede han.

Et øjeblik efter sad Mr. Black helt ned på Taburetten; jeg satte mig om foran ham og gav mig til at lege med hans pik, som var så våd og dryppende, at jeg var nødt til at smage på den. Han var nær hoppet af Taburetten igen af ren nydelse; det var virkelig en udfordring for ham at blive siddende med så meget begær i kroppen.

Jeg bad Mr. Black genfortælle, hvorfor han sad på Taburetten, og han fortalte så meget, som han overhovedet kunne samle sig om. Da der var lidt for mange pauser imellem ordene, tog jeg over; "du sidder dér, fordi du er så møg beskidt i dine tanker; fordi jeg ikke engang kan fortælle dig en lille fræk historie, uden du pludselig står med en stiv pik langt oppe i røven på mig; du burde skamme dig; du kneppede mig i røven uden at have fået lov, så nu står din røv for tur, og du står først af, når du får lov; når jeg synes, din røv er blevet brugt nok, får du lov til at stå af; jeg vil høre dig pive og klynke af nydelse, får du overhovedet får lov til at komme; og når det sker, vil jeg se så meget sperm som muligt, løbe ned ad mine fingre, varmt og lækkert; og synes jeg ikke, der er nok, så fortsætter jeg, til jeg har set sperm nok! Er det forstået?"

".....jah...."

"Du har både fået fremmed fisse og min røv i dag, og alligevel kan du ikke svare mig ordentligt? Kan du ikke lide det, jeg gør? Skal jeg stoppe?"

"Nej, nej, du må ikke stoppe..."

"Lige om lidt, vil jeg gerne have du kommer, og du har satme bare at gøre det ordentligt! Forstået...?

"....jah...."

"Så kom for mig med tankerne kredsende om, hvorfor du sidder der. Fordi du i bund og grund er en møgbeskidt gadedreng, der ikke kan styre sin stive pik."

Og med et fast greb omkring struben på ham, kom han noget så voldsomt. Hele hans krop spassede fuldstændig ud, han stoppede med at trække vejret, mens spermen sprøjtede og benene dirrede.

"Må jeg gerne stige af?"

"Ja, det må du gerne."

Mr. Black rejste sig langsomt, mens jeg havde et fast greb under hans arme. Straks han havde rejst sig lidt, så jeg kunne skubbe Taburetten væk, kollapsede han fuldstændig, og jeg fik ham lagt pænt på gulvet med et tæppe over. Og så startede rystelserne for alvor. Han lå lige så fint i fosterstilling med ryggen op ad sofaen og mig siddende på den anden side, så han kunne mærke mig fra top til tå, mens jeg blot aede ham, mens rystelserne stod på.

Sådan gik der på den gode side af en halv time, og da han langt om længe begyndte at smile, vidste jeg, at han var ved at blive min søde kontrolfreak, Mr. Black, igen. Storsmilende gravede han hele ansigtet ned i mit skød, ned i mine bløde, varme lår, fandt min hånd og klemte den, mens han fik fremstammet: "Nu kunne jeg sgu godt drikke en øl!" Og så kom vi til at grine højt begge to. Dér var han, min søde mand, min tillidsfulde mand, min super tilfredsstillede mand!

Jeg bad ham blive liggende med forbud om at sætte sig op endsige rejse sig, indtil jeg kom tilbage med hans øl. Et halvt minut var jeg væk, og da jeg kom tilbage, lå han lige så fint i samme stilling, stadig med det største og bredeste smil på læberne. Jeg blev så stolt af ham! Min smukke mand!

Jeg fik ham med møje og besvær op at sidde og gav ham øllen. Stadig med blindfold på, forsvandt halvdelen af øllen i ét drag. Jeg spurgte, om han var klar til at komme ud af vores lille osteklokken, og det var han, så blindfoldet blev taget af, og hans smukke brune øjne smilede til mig lige så voldsomt, som læberne stadig gjorde.

"Nu vil jeg gerne hjælpes ud i rygekabinen, for jeg trænger til en Cecil..."

Ingen kommentarer:

Send en kommentar